Please enable JS

GHC

INFO, VIZIJA I MISIJA

GHC INFO

GLOBAL HOSPITALITY CARE nastao je u Hrvatskoj s ciljem podizanja svijesti o važnosti i moći čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, te važnosti njegovog utjecaja na razvoj gospodarstva. Temelji se na treninzima za trajni razvoj ljudskih resursa uslužnih djelatnika s ciljem unapređenja usluge te stvaranja novog pristupa i imagea poslovnog subjekta kojeg predstavljaju. Hospitality pristup omogućuje osjećaj brige, dobrodošlice, gostoljubivosti i predanosti za korisnika od početka do kraja usluge.


Global Hospitality Care treninzi za djelatnike uslužnih djelatnosti stavljaju korisnika, njegove potrebe i temeljnu ljudsku vrijednost u centar događanja, uz istovremeno vođenje procesa komunikacije ili usluge u smjeru njegovog potpunog zadovoljstva osobnim i materijalnim aspektom usluge. Na taj se način postiže lojalnost, povjerenje i vezanost korisnika za uslužni objekt, aviokompaniju ili trgovinu u kojoj se nalaze. Sve to, preduvjet je za stvaranje najsnažnijeg temelja za uspjeh u zadovoljavanju potreba korisnika na polju usluge, reklamacije i komunikacije.


Global Hospitality Care programi namijenjeni su uslužnim djelatnostima koje imaju izravan kontakt ili telefonski kontakt s ljudima – hoteli, resorti, restorani, aviokompanije, lanci prodavaonica te telekomunikacijske tvrtke.


Treninzi ljudskih resursa utemeljeni na hospitality etici pozitivna su promjena na tržištu, uvjet za napredak i alat za stvaranje novog imagea poslovnog subjekta.


GHC je pristup koji postavlja nove standarde u poslovanju i društvu, te svojim doprinosom kontinuirano stvara sinergijski učinak pozitivne energije koji se širi i osigurava izvrsne rezultate. Kao takav, tvrtku koja ga koristi izdvaja kao pokretača pozitivne promjene na tražištu, kao onu koja doprinosi zaštiti čovjekovih prava i podizanja svijesti o ljudskoj vrijednosti. GHC tako kod korisnika, već samom spoznajom o tome da postoji, stvara drugačiji pogled na uslugu, dok tvrtke koje ulaze u sustav GHC-a grade novi image, a time i značajan pomak u poslovanju.


GHC je na tržištu postavio standarde kategorizirajući objekt odnosno uslugu markicom kvalitete koja je prepoznatljiva korisniku.

img


Poslovni subjekti koji svoje djelatnike educiraju po GHC postulatima bit će označeni markicom kvalitete koja će za korisnika imati značenje hospitality pristupa. Korisnici sada, putem markice kvalitete brenda Global Hospitality Care (GHC), koja je istaknuta na web prezentaciji destinacije objekta i na ulazu u objekt, saznaju koja vrsta usluge ih očekuje u objektu, te na osnovi te spoznaje donose odluku o korištenju usluge.

Filozofija programa temelji se na činjenici da je briga za korisnika osnova uspjeha poslovanja. Dok je baza GHC programa unapređenje procesa usluge koji se temelji na spoznaji da usluge niti nema bez korisnika, te je stoga korisnik onaj u koga se treba ulagati, i to kroz osobni aspekt usluge.

FOKUSIRANI SMO NA PROMJENE I TRENDOVE ZA RAZVOJ TRŽIŠTA RAZVOJEM LJUDSKIH RESURSA

RAZVOJ VJEŠTINA ZAPOSLENIKA USLUŽNIH DJELATNOSTI TRENINZIMA ČIJA SVRHA JE POBOLJŠANJE USLUGE TEMELJENE NA HOSPITALITY ETICI

Markica kvalitete brenda Global Hospitality Care vidljiva na prodajnim mjestima i mjestima uslužnih djelatnosti odražava vrijednosti koje se prepoznaju i u pristupu djelatnika obučenih po hospitality etici. Ona predstavlja simbol velike duše koja daje na znanje korisniku da je važan, podiže kvalitetu usluge, pokreće pozitivnu promjenu na tržištu, ali i doprinosi podizanju opće svijesti o važnosti čovjeka. Tako osigurava poslovnom subjektu ulogu motivatora koji potiče okolinu na pozitivnu promjenu, ali i stvara promjenu u njegovoj percepciji kod krajnjeg korisnika.

GHC pozicionira predstavnika države koja ga koristi kao začetnicu jednog novog pristupa korisniku, te je ističe unutar kontinenta na kojem djeluje kao članicu koja pokreće pozitivne promjene nužne za razvoj i napredak.


VIZIJA I MISIJA

GHC vidi svijet pun zajedništva, prihvaćanja i ljudskosti. Iz tog razloga daje svoj doprinos tamo gdje ima znanje i moć da to i učini. Pristupa na način koji budi dobar osjećaj kod velikog broja ljudi. Edukacijama i treninzima doprinosi osvještavanju, zajedništvu i apsolutnom prihvaćanju čovjeka i njegovih potreba uz veliku dozu poštovanja i ljubaznosti.

GHC diže razinu svijesti uslužnog djelatnika o vlastitoj vrijednosti i vrijednosti korisnika. On omogućava svakom uslužnom djelatniku da održi vlastitu stabilnost dok pruža uslugu utemeljenu na hospitality etici.

Motivira nas činjenica da doprinosimo promjeni u svijetu i to onoj koja doprinosi dobrobiti čovjeka, njegovom rastu i svijest o sebi koju će dalje širiti na svijet oko sebe. Tako dobivamo lančanu reakciju koja čini svijet dobrim i ugodnim mjestom za boravak.

Cilj nam je postići osjećaj vlastite vrijednosti kod što većeg broja ljudi na planetu Zemlji.

U osnovi GHC-a nalazi se ljudskost, te vraćanje izvornoj ljudskoj prirodi – dobroti i bezuvjetnom međusobnom prihvaćanju. GHC na jednostavan i ljudski, svima prihvatljiv način, postiže promjenu imagea tvrtki koje ga koriste, odnosno tvrtki koje ulaze u sustav GHC-a, i koje svoje djelatnike educiraju za pristup korisniku utemeljenom na GHC postulatima.


GHC podiže kvalitetu uslužnosti i time podiže profit. Čovjek je izvor svakog uspjeha, a kroz GHC koncept čovjek daje i prima trostruki doprinos koji se lako i jednostavno množi. Drugim riječima, radom na ljudskim vrijednostima stvaramo bolje rezultate u poslovanju i imageu.


OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM